Menu

Landelijke tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Bij Dietvorst Hoveniers ontwerpen en realiseren we landelijke tuinen die perfect aansluiten bij uw wensen en de omgeving. Of u nu een kleine landelijke voortuin wilt of op zoek bent naar inspiratie voor een grote landelijke tuin, wij helpen u graag verder. Onze passie voor tuinieren en oog voor detail zorgen ervoor dat uw landelijke tuin een plek wordt waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur. 

Kleine of grote landelijke tuin ontwerpen

Een landelijke tuin, groot of klein, begint altijd met een goed doordacht ontwerp. Bij Dietvorst Hoveniers creëren we tuinen die de landelijke stijl perfect weerspiegelen. Of u nu een kleine landelijke wilt ontwerpen of ideeën zoekt voor een grote landelijke tuin, wij staan voor u klaar. We houden rekening met uw wensen, de ligging van de tuin en de omgeving om tot een uniek en functioneel tuinontwerp te komen. Van landelijke strakke tuinen tot weelderige tuinen vol planten en bloemen, wij realiseren het voor u. 

Een landelijke tuin aanleggen

Na het ontwerpen van uw droomtuin is het tijd voor de aanleg. Wij zorgen voor een vakkundige aanleg van uw landelijke tuin, waarbij we aandacht besteden aan elk detail. Van de bestrating van uw landelijke tuin tot het aanleggen van borders en het plaatsen van de juiste planten, wij nemen het werk uit handen. Een beplantingsplan voor uw landelijke tuin zorgt ervoor dat uw tuin er het hele jaar door prachtig uitziet. Ook voor strakke landelijke tuinen kunt u bij ons terecht. 

Het onderhouden van een landelijke tuin

Een mooie landelijke tuin vereist regelmatig onderhoud. Bij Dietvorst Hoveniers bieden we onderhoudsservices aan die ervoor zorgen dat uw tuin in topconditie blijft. Van het snoeien van planten in uw landelijke tuin tot het onderhouden van uw borders en het bijhouden van de bestrating, wij verzorgen het onderhoud met zorg en aandacht. Zo kunt u blijven genieten van uw prachtige tuin zonder zorgen. 

Bekijk onze projecten van landelijke tuinen

Bent u benieuwd naar onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk dan onze portfolio met diverse landelijke tuinen. U vindt hier inspiratie voor uw eigen tuin en ziet hoe wij landelijke tuinen tot in detail realiseren. Van kleine landelijke tuinen tot grotere projecten, onze tuinontwerpen stralen altijd de landelijke stijl uit. 

Uw landelijke tuin bij Dietvorst Hoveniers

Wilt u een landelijke tuin laten aanleggen of zoekt u naar inspiratie voor uw tuinontwerp? Neem contact op met Dietvorst Hoveniers. Wij zijn uw hovenier voor landelijke tuinen en staan klaar om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw landelijke tuin, wij bieden een totaaloplossing. Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen door onze creativiteit en vakmanschap.