Menu

Hovenier Tilburg

Zoekt u een hovenier in Tilburg voor de aanleg van uw tuin, dan staat Dietvorst Hoveniers VOF graag voor u klaar. We maken dan eerst een afspraak om uw wensen te bespreken en in kaart te brengen. Zo nodig wordt een schets gemaakt en na akkoord op het ontwerp realiseren wij uw tuin. U kunt ook een beroep op ons doen voor (regulier) onderhoud van uw tuin. Wist u dat wij dat voor sommige klanten al 40 jaar doen? U kunt dit dus met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Aanleg door hovenier Tilburg

Naast uw tuin kunt u ook bij deze hovenier nabij Tilburg terecht voor de aanleg van:

  • Kunstgras: ontdek de voordelen van kunstgras in uw tuin! U kunt genieten van een mooi groen gazon, zonder dat u regelmatig onderhoud hoeft uit te voeren. Wel zo makkelijk! Kunstgras is zonder moeite in diverse vormen aan te leggen. Bovendien is het een zeer sterk materiaal, zodat huisdieren en/of kinderen geen schade kunnen berokkenen.
  • Overkappingen: kiest u voor een klassieke houten veranda of toch liever voor de moderne aluminium overkapping? U heeft veel mogelijkheden bij Dietvorst Hoveniers VOF voor uw terrasoverkapping. U bent daarbij verzekerd van zeer scherpe prijzen. Ook voor een sfeervolle tuinkamer zijn wij uw aangewezen partner.
  • Regeninstallaties: om uw tuin het hele jaar mooi te houden, is het belangrijk dat uw beplanting altijd kan beschikken over voldoende water. Uw grasmat blijft groen en u voorkomt hiermee dat struiken en bomen uitdrogen. Dietvorst Hoveniers VOF kan u adviseren in het aanleggen van een regeninstalatie. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos! Verwerkt u uw leidingen ondergronds? Wilt u dat wij oplossingen aandragen op het gebied van leidingen, watertechnieken en bronnen dan bent u bij ons aan het juiste adres! Misschien kiest u voor het laten aansluiten van uw installatie op een regencomputer in combinatie met een weerstation. Welke oplossing u ook kiest: gemak staat voorop.
  • Erfafscheidingen: voor privacy in uw tuin en het afbakenen van uw eigen terrein, zijn erfafscheidingen een ideale oplossing. Bovendien heeft een schutting ook een positief effect op de sfeer in uw tuin. U heeft een ruime keuze uit materiaal, vorm en kleur voor uw schutting. Naast een schutting kunt u ook kiezen voor een natuurlijke erfafscheiding zoals een haag of een hekwerk op maat. Vertel ons uw wensen en wij voorzien u graag van advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de aanleg, onderhoud of incidentele werkzaamheden aan uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.