Menu

Hovenier Breda

Zoekt u een hovenier in regio Breda? Dietvorst Hoveniers gevestigd in Dongen, zet zich zowel in voor particulieren als zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten en onderhouden van buitenruimtes. Hierbij kunt u denken aan het inrichten van tuinen, plantsoenen, parken en/of het uitbreiden van een kerkhof en sportterreinen. Wij nemen uw groenvoorzieningen graag voor u onder handen. Dat doen wij op een creatieve manier, waarbij ons vakmanschap niet onopgemerkt blijft.

Werkwijze hovenier Breda

Kiest u voor Dietvorst Hoveniers VOF als uw hovenier in regio Breda voor het laten maken van uw tuinontwerp, dan maken wij als eerste een afspraak met u. Een van onze medewerkers komt vervolgens bij u langs om al uw vragen te vernemen. Heeft u geen plattegrond(en)? Dan nemen en meten we de situatie op. Ook maakt onze medewerker de eerste schetsen. In het vervolggesprek bespreken we het schetswerk en de materialen, eventueel wordt de schets aangepast. Daarna gaan we aan de slag met de begroting. Indien nodig vervaardigen we eveneens het matenplan, technische details en een beplantingsplan. Uiteindelijk sturen we het hele pakket naar u toe.

Voordelen Dietvorst Hoveniers

U profiteert van veel voordelen als u kiest voor Dietvorst Hoveniers. We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Projecten voeren wij met grote zorg en vakmanschap uit.
  • Al meer dan 40 jaar ervaring in het vak.
  • Wij werken met een eigen ontwerpbureau. U kunt dan ook bij ons terecht voor een totaalproject.
  • Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om u de kwaliteit te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.
  • Dietvorst Hoveniers VOF hecht aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij onze groenoplossingen.

Onderhoudscontract

Wij kunnen uw tuin en groenvoorzieningen ook voor u onderhouden. Dat doen wij vaak op basis van een onderhoudscontract. Ook als wij de aanleg van uw groenvoorziening niet hebben verzorgd, kunt u bij ons terecht voor het onderhoud ervan. Daarbij stellen wij transparantie voorop. Zo kunt u precies zien waarvoor u betaalt.

Bekijk onze projecten en laat u inspireren. Bent u benieuwd wat wij voor groene oplossingen voor u hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord.