Menu

Erfafscheidingen

ErfafscheidingenErfafscheidingen zijn van groot belang om privacy te creëren of de eigen grond te beschermen tegen indringers of onverwachte bezoekers. Daarnaast zijn erfafscheidingen vaak sfeerbepalend in een tuin, daarom is het bijvoorbeeld voor een schutting altijd nuttig om je af te vragen wat ruimtelijk het beste effect geeft: de planken horizontaal of juist verticaal plaatsen. Er kan eindeloos gevarieerd worden in kleur, materiaal, en vorm.

Combinaties van hout en beton zijn duurzaam en zorgen voor extra sfeer en stijl. Moderne, strakke oplossingen kunnen gecreëerd worden met composiet materiaal of cortenstaal. Ook steenkorven en grintschuttingen kunnen toegepast worden, en desgewenst gevuld worden met velerlei steensoorten of alternatieve materialen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bij natuurlijke erfafscheidingen denken wij al snel aan hagen, maar oplossingen van bamboe, kokos, of bijvoorbeeld kastanje hout zijn ook een optie.

Een andere mogelijkheid om uw terrein mee af te zetten is een hekwerk. Er zijn hekwerken in vele soorten en maten. Sommige hekken vormen vooral een symbolische tuinafscheiding. Andere hebben een afschrikkende, ontmoedigende functie. Door het leveren en plaatsen van een hekwerk op maat, afrasteringen en poorten bieden wij bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren een passende oplossing voor elke situatie.